Familie fotoshoot op het strand in Zeeland!

Zon, zee, strand, familie... De perfecte plaats om een fotoshoot te plannen!

Maar hoe pak je dit aan? Wat moeten we doen? Wat moeten we aan?

 

Deze vragen beantwoord ik in dit blog, lees snel verder!

De zin die ik het meeste hoor als ik de groep leer kennen is "maar ik ben niet zo fotogeniek hoor"

Mijn antwoord is dan altijd: Ik ook niet;) Maar maak je maar niet druk we zorgen ervoor dat je er goed opstaat.

 

Zodra we beginnen zoeken we eerst een mooie locatie uit. Vaak zijn er op 1 locatie een paar verschillende achtergronden en mogelijkheden waar ik gebruik van wil maken. Zodra we aan de slag gaan vertel ik wat iedereen "moet" doen, en welke pose jullie aan mogen nemen. Want jullie hoeven namelijk niet te weten wat je moet doen. Ik vertel je dat gewoon! We maken een groepsfoto en hierna ga ik verder met de spontane foto's. Ik geef jullie kleine opdrachtjes waarbij jullie niet in de camera hoeven te kijken, maar naar elkaar!

Binnen snel is iedereen ontspannen. Ook de personen die er eigenlijk helemaal niet op zaten te wachten;)

 

Ook krijg ik vaak de vraag: wat moeten we aan? Als jullie een familieshoot bij mij boeken ontvangen jullie een kledingbrochure van mij. In deze brochure staan 3 verschillende soorten kleurenpaletten waar jullie uit kunnen kiezen voor de kleding. Ook staan er andere tips & tricks in waar jullie tijdens de familieshoot rekening mee moeten houden. Het belangrijkste is dat de kleding op elkaar is afgestemd, kleding zonder opdrukken en waar jij je fijn in voelt!


We fotograferen verschillende opstellingen en poses, (Bijvoorbeeld: de groep totaal, kleinkinderen, broers/zussen, opa en oma). Ook is het mogelijk om een losse gezinsshoot te boeken voor de gezinnen die daar interesse in hebben. Na de fotoshoot gaan we dan nog toffe foto's maken van jullie gezin!